یو پی اس چیست؟

 

منبع تغذیه بدون وقفه (یو پی اس)، که به عنوان یک باتری پشتیبان نیز شناخته می شود، از متداول ترین سیستم های مورد استفاده برق اضطراری می­باشد. یعنی مادامی که یو پی اس در مدار و قبل از یک سیستم، خواه کامپیوتر باشد یا هر دستگاه دیگری، قرار گیرد، این یو پی اس، ضمانت قطع نشدن برق آن دستگاه و دستگاههایی است که بعد از یو پی اس قرار گرفته باشند است.

نحوه کار آن به این صورت است که هرگاه برق  شبکه سراسری برق  قطع شود یا ولتاژ آن به سطح غیرقابل قبولی برسد، از یو پی اس استفاده می کند. یوپی اس امکان خاموش و ایمن بودن کامپیوتر و تجهیزات متصل را نیز فراهم می کند و از این تجهیزات نیز مراقبت لازم را به عمل می­آورد. اندازه و طراحی ساختار یو پی اس تعیین می کند که چه مدت مصرف کننده ها  می توانند از برق یوپی اس استفاده کنند.

نکات تخصصی در مورد یو پی اس

امروزه یو پی اس به عنوان یک دستگاه پشتیبان و ضروری برای مصرف کننده های الکترونیکی در ظرفیت های مختلف و کارکردهای گوناگون تولید شده و در دسترس صنعت قرار می گیرد.

یو پی اس دارای نمونه ها و کاربردهای مختلفی می باشد. در این یادداشت قصد داریم تا یوپی اس را از منظر فنی و تخصصی مورد بررسی قرار دهیم. نکات مهم تخصصی و فنی یو پی اس همواره مورد توجه متخصصانی می  باشدکه قصد استفاده یا نصب آن در محیط های مختلف را دارند .

شركت هژير صنعت (تولیدکننده و طراح یو پی اس و استابلایزر و شارژر و ارایه کننده باتری) در اوایل دهه هفتاد شمسی به همت دانش آموختگان دانشگاه علم و صنعت در رشته مهندسی الكترونيك تأسيس گشت. با توجه به ديدگاههای عميق تكنيكی، از بدو امر، شالوده شركت بر مبنای مفهوم كيفيت شكل گرفته و با مفهوم مشتری مداری عجين گشت.

 

فناوری ساخت انواع یو پی اس

تولیدکنندگان یوپی اس فناوری های متفاوتی را برای ساخت انواع یو پی اس ها بکار می گیرند. در تقسیم بندی فناوری یوپی اس جمعا سه نوع فناوری مشاهده می گردد که عبارتند از :

یو پی اس آنلاین ONLINE UPS

یو پس اس آنلاین اینتراکتیو ONLINE INTREACTIVE UPS

یو پی اس آفلاین OFFLINE UPS

 

  1. یوپی اس آنلاین: یکی از فناوری هایی که همواره برای ساخت یو پی اس مورد استفاده قرار می گیرد، یوپی اس آنلاین می باشد. این نوع از یو پی اس ها به گونه ای طراحی شده است که افراد با استفاده از آن، علاوه بر اینکه باتری درون آن را شارژ می کنند، توان خروجی و تامین برق محیط را در حد عالی حفظ می کنند. ویژگی فناوری موصوف این است که حفاظت دستگاه های شما را به بهترین وجهی به عهده می گیرد. بنابراین ولتاژ خروجی سیستم همیشه ثابت بوده و هیچ‌ گونه نوسانی نخواهد داشت. این فناوری همواره مورد توجه تولیدکنندگان یوپی اس قرار می گیرد.
  2. یو پی اس لاین اینتر آکتیو: لاین اینترآکتیو فناوری دیگری هست که ولتاژ ورودی یو پی اس در ابتدا ازطریق استابلایزر داخلی تثبیت و خروجی با تلرانس حدود ده درصد تامین می نماید و پس از آن که ولتاژ ورودی از میزان مجاز پایین آمد، توان خروجی از طریق باطری تامین و شروع به کار می کند و برق محیط را تامین می نماید. ولتاژی که این دستگاه به دستگاه های تحت بار می دهد به شکل سینوسی و متناوب می باشد. این نوع از یوپی اس ها بیشتر برای تجهیزات شبکه آی تی و سرورها مورد استفاده قرار می‌ گیرد.
  3. یو پی اس آفلاین: یکی دیگر از فناوری های ساخت یو پی اس ، فناوری آفلاین می باشد. در فناوری آفلاین یوپی اس ها معمولاً تنها در شرایط قطع شدن برق مورد استفاده قرار می گیرند. این نوع از یو پی اس ها در مقایسه با یوپی اس های لاین اینتراکتیو، برق کمتری را برای افراد تامین می‌ کند و کیفیت آنچنان بالایی نخواهد داشت. گفتنی است این نوع از فناوری ساخت یوپی اس بسیار قدیمی بوده و کمتر مورد استفاده قرار می ‌گیرد.
یو پی اس | هژیر صنعت -  یو پی اس UPS
  1. انواع یو پی اس و کاربرد آن

  2. سیستم‌های الکترونیک حساس و مهم که در اماکن مسی و فضاهای عمومی یا در ادارات و کارخانه‌ها مستقر می باشند بایستی مجهز به منبع تغذیه برق اضطراری ( یو پی اس | ups )باشند تا ادامه فعالیت آنان هنگام بی برقی دچار وقفه نگردد .

    برای مثال به چند نمونه از سیستم های مهم که به جریان برق دایمی نیازمند می باشند اشاره می کنیم :

    1.  سرور و تجهیزات  شبکه
    2. تلفن های سنترال و تجهیزات مخابراتی و دوربین های مدار بسته
    3.  خط تولید کارخانجات صنعتی
    4.  اتاق های عمل بیمارستان ها
    5. تجهیزات پزشکی و آزمایشگاه
    یو پی اس | هژیر صنعت UPS
    1. منابع تغذیه‌ای که وظیفه تامین برق به دستگاه های فوق و یا بسیاری از دستگاه های دیگر را  هنگام قطع برق شبکه به‌عهده دارند ” منبع تغذیه اضطراری ” نامیده می‌شوند .

      به عبارتی دیگر منبع تغذیه یا پاور ساپلای دستگاهی برای تأمین انرژی الکتریکی برای یک یا چند مصرف‌کننده می باشد.

      منابع تغذیه اضطراری دارای ساختار متفاوتی می باشند. 

 


ساخت و ساز و لوازم مورد نیاز - صنعتی بلاگ یوپی ,فناوری ,مورد ,استفاده ,دستگاه ,تامین ,مورد استفاده ,استفاده قرار ,منبع تغذیه ,توان خروجی ,نخواهد داشت منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی | دکتر شریف نجفی آنلاین O33EIN سالم زیبا انجام پروژه های شبیه ساری آی سودا چت ، آیسودا چت دانلود فایل های کمیاب پست نما تکنولوژی و فناوری بهترین برنامه های موجود در اینترنت